Vi presenterer ny samarbeidspartner: Svelgen Bullets

Hitfactor og Svelgen Bullets inngår sammarbeid. 

Svelgen Bullets er en Norsk produsent av kuler i de mest vanlige kaliberne (9, 38, .40/10mm og .45). Kulene blir produsert i Svelgen på Norges flotte Vestland. 

Svelgen Bullets startet opp produksjon av kuler på forsommeren 2016, og har på den korte tiden allerede produsert flere tusen kuler 

Hva betyr dette samarbeidet? 

Hitfactor og Svelgen Bullets har inngått et samarbeid for å hjelpe hverandre. Svelgen Bullets vil få hjelp til å nå ut til Norske skyttere, og Team Hitfactor vil få en produsent som kan lage spesialtilpassede kuler etter våre spesifikasjoner.  

For deg betyr samarbeidet at vi, Svelgen Bullets og Hitfactor sammen kan utvikle kanskje verdens beste kule for IPSC.

Svelgen Bullets er allerede nå igang med utvikling av ny kule rundt våre ønsker.Våre tanker er å utvikle en 9mm kule I 130grain og 147 grain som blir helt perfekt for dine minorladninger I Production, Standard, Classic og både minor og major i Open. Kulene sizes etter nødvendig størrelse, og du får tilpasset kule etter ditt eget løp og behov. 

.45ACP med 230grain kule

.45ACP med 230grain kule

Disse kulene blir designet rundt CZ/Tanfogliokammer, og vil være klar for test hos oss iløpet av desember. Så fort testene viser at disse kulene er klare for salg, vil vi annonsere de parallelt med Svelgen Bullets. Det er ikke slik at disse kulene kun passer til CZ/Tanfoglio, men vi har tatt utgangspunkt I et trangt kammer med kort friflyt, slik at vi vil unngå problemer med lange patronlengder I de aller fleste produksjonsvåpen. 

Svelgen Bullets har allerede nå veldig gode kuler til både 9mm minor, 38 Super major, .40 Major, og 45 major. For de av dere som skyter felt, har Svelgen også semiwadcuttere til revolverne deres, men siden Hitfactor er rettet mot dynamisk sportsskyting, er det ammunisjon til disse våpnene vi konsentrerer oss om. 

I skrivende stund selger Svelgen Bullets sine 125grain 9mm kuler for 65 øre pr stk, .40/10mm 180grain for 84 øre pr stk og .45 ACP 230 grain for 85 øre pr stk.

10mm Auto med 180gr kule

10mm Auto med 180gr kule

Sjekk her for til enhver tid oppdaterte priser. http://svelgenbullets.com/?product_cat=kuler 

Vi har utført tester på 125grain kulen Svelgen selger idag i 3 forskjellige CZ SP01 Shadow, en Tanfoglio Stock 3 Extreme, og en helt ny Glock 17. Vi hadde gode samlinger med testladningene i både frihånd og ransomrest i CZ og Tanfoglio, mens Glocken spredte noe mer. Dette er antagelig kulediameteren som vi testet med, som var .356kaliber, uten at vi har slugget løpet på Glocken. Svelgen selv har god erfaring med sine kuler i både Glock, Arsenal Strike One, Walther PPQ og andre kjente pistoler. 

9x19 med 125grain RN kule

9×19 med 125grain RN kule

En grundig test vil postes på Hitfactor så fort vi har testet de nye 130 og 147-grain kulene. 

Kjappe fakta om Svelgen Bullets 

  • Hjemmeside: http://www.svelgenbullets.com 
  • Svelgen Bullets har kuler til alle formål innen IPSC pistolskyting, og de aller fleste formål innen NSF-pistolskyting.  
  • Svelgen Bullets er et enkeltmannsforetak som bedriver produksjon i Norge,  og har mulighet for å gi markedet det markedet vil ha. 
  • Svelgen Bullets er blykuler i Brinell-hardhet 15-16 (9mm og 40/10mm), og 12BHN (.45ACP) 
  • Svelgen Bullets er blykuler coatet med Hi-Tek-coating, en coating som er meget populær i utlandet. Hi-Tek coatingen smører prosjektilet gjennom løpet, uten å smitte av på fingre eller i kulemater under ladeprosessen. Som en god bonus avgis det svært lite røyk av blykuler coated med Hi-Tek, så både innendørsskyting og flere raske skudd byr på svært få problemer. 
  • Svelgen Bullets kalibrerer kuler til DITT løp, slik at du får den beste presisjonen ditt løp kan prestere. (Slug løpet ditt for å være helt sikker.) 

Svelgenbullets logo

 cropped-logo_low_res1.pngHitfactor.no jobber for å promotere gode aktører i miljøet vårt, og vi vil aldri anbefale produkter vi ikke kan stå inne for selv. Team Hitfactor vil fra 2017 bruke Svelgen Bullets på trening og konkurranse, og deler gjerne vår erfaring med deg! 

 

Joakim,
Hitfactor.no 

Posted in Quicktips, Samarbeidspartnere, SvelgenBullets, Utstyr.

Joakim

Joakim er en av initiativtakerne til Hitfactor, og startet Hitfactor i 2014.
Joakim har skutt IPSC siden 2013, og holder seg normalt sett i Production-divisjonen.
Han liker også å hjelpe nye skyttere, så har du noen spørsmål, kontakt han gjerne om det er på banen, facebook eller epost.