Nordvest Sportsskytterlag

NVSSL LOGO

I November bestemte jeg meg for å ta en helgetur med familien til Ålesund. Samme helg var det stevne hos NVSSL (Nordvest Sportsskytterlag – trykk her for hjemmeside), så våpenet ble med.

NVSSL Stage 2NVSSL har en fjellhall med tre løp det skytes i, med mulighet for avstand opptil 50 meter på det lengste. Noen deler av banen er svært mørk og gjør det utrolig utfordrende med jernsikter. Dette er ekstra utfordrende for de som er vant med fiber ettersom fiberet ikke lyser opp på samme måte som ved dagslys. Dette er selvsagt likt for alle, og jeg tror alle hadde det like gøy uavhengig av lyset.NVSSL Stage 1.1Det ble skutt 6 stager, der det ble skutt en stage i hvert løp før en pause for skytterne. Under pausen bygget crewet om banene. Alt ble gjort smertefritt, og uten store utfordringer for oss skyttere. For oss som skyttere fremstod matchen som godt planlagt, og vel gjennomført – om enn det tok litt tid å få alle igjennom stagene. Stagene var utfordrende, med ting som ustabil plattform (stage 1 og 4), løping bakover med coopertunell (stage 6) og noe lange hold, for ikke å snakke om svingere.NVSSL Stage 1.2Hvis dette er nivået NVSSL holder på sine stager, så vil jeg påstå at de får veldig gode skyttere med tanke på sikkerhetsvinkler, sweeping og annen våpenhåndtering.

Ønsker å rette en takk til Nordvest Sportsskytterlag for matchen, og håper jeg får besøkt dere igjen senere.

En liten videosnutt fra matchen

 

Gratulerer til vinnerne:
Production: Tor Martin Kandal
Open: Gert Are Hildrestrand
Standard: Henning Lundberg
Classic: Kristian Hjelkrem

Alle resultater fra matchen på SSI

Joakim

Posted in Level 2, Matcher, Matchrapporter, Ukategorisert.

Joakim

Joakim er en av initiativtakerne til Hitfactor, og startet Hitfactor i 2014.
Joakim har skutt IPSC siden 2013, og holder seg normalt sett i Production-divisjonen.
Han liker også å hjelpe nye skyttere, så har du noen spørsmål, kontakt han gjerne om det er på banen, facebook eller epost.