Moss Indoor Open 2014

Moss Indoor Open (MIO) 2014

MossPK logo

Om MIO

MIO er et Level3 stevne som arrangeres hvert år. I år ble stevnet avholdt 15 og 16. november i Hula i Moss. 162 skyttere gjennomførte årets utgave, mens fem skyttere ble diskvalifisert (DQ).

Matchen besto opprinnelig av 12 stager, men Stage 2 ble fjernet underveis i matchen grunnet problemer med oppsettet.

Stagene 1 til 6 ble skutt Lørdag, mens stage 7 til 12 ble skutt Søndag. I mellom dagene måtte arrangøren bygge om stagene på grunn av den begrensede plassen i Hula.

Stagene

Stagene var designet og gjennomført på en god måte, og det var mange utfordringer for skytterne som vises på resultatlistene. Det er kun et fåtall skyttere som klarte å gjennomføre matchen uten bom. Dette skyldes både raske mini-svingere, samt nære skiver som det er lett å «glemme å sikte» på. Alt i alt var det mange gode utfordringer for skytterne.

Vi vil trekke frem spesielt disse mørke tønnene med knapp for å få lyst opp skivene på stage nummer 10, dette var en ny utfordring vi ikke har sett i Norge tidligere, og er med på å krydre hele matchopplevelsen.

Vi kan også trekke frem disse lave lukene, samt rekkefølgen man ble tvunget til å skyte stagene på bl.annet på stage nummer 11. (Åpnet lukene så datt det ned NS’er foran de nærmeste skivene, som da måtte skytes først igjennom de lave lukene.)

MIO_1

Joakim Gulbrandsen (JoakimGR) på stage 8

Scoring

Denne matchen ble også scoret direkte i SSI, med en tablet på hver stage. Dette ser ut til å ha fungert bra etter noen tekniske problemer på prematch, en avklaring fra MD Anders Christiansen er underveis på dette.

Arrangører

Vi vil takke Match Director Anders Christiansen og hans crew som gjorde en god jobb for skyttere med å lage en god match.

Resultatene ble som følger:

Open
1. Terje Finsrud
2. Johan Nordberg
3. Anders Christiansen

Production
1. Peter Kastell
2. Odd Strengenes
3. Robert Engh

Standard
1. Carlo Comi
2. Rino Olsen
3. Lars Syversen

Last ned resultatlistene her

Espen Fiskebeck (Esp1) på Stage 2

Espen Fiskebeck (Esp1) på Stage 2

Skyte i Hula

Moss Pistolklubb i samarbeid med OKTS (Oslo Kommunale Tjenestemenns Skytterlag) drifter en vintercup der det er annenhver gang i hula i Moss, og annenhver gang i hula til OKTS på St.Hanshaugen i Oslo.

Dette er utrolig fine matcher spesielt for nybegynnere, og anbefales på det varmeste. Det er ikke mye som slår å skyte innendørs iløpet av vinteren!

Kontakte Moss Pistolklubb

Moss Pistolklubb kontaktes lettest gjennom deres hjemmeside, MossPistolklubb.no

Hvor ligger Hula?

Video fra MIO14

Posted in Level 3, Matchrapporter.

Joakim

Joakim er en av initiativtakerne til Hitfactor, og startet Hitfactor i 2014.
Joakim har skutt IPSC siden 2013, og holder seg normalt sett i Production-divisjonen.
Han liker også å hjelpe nye skyttere, så har du noen spørsmål, kontakt han gjerne om det er på banen, facebook eller epost.